Valitse tekstin koko

Näkö

Näkö

Voit nähdä kaikki tuotteet vierittämällä ruutua alas. Vaihtoehtoisesti voit valita tuoteryhmän alla olevasta listasta, niin näet vain valitun tuoteryhmän tuotteet

Suurennuslaitteet (lukuTV:t)
Puhelaitteet
Matkasuurennuslaitteet
Ruudunsuurennusohjelma
Daisy lukulaite
Suurennuslasit

järjestä nimen | päivityksen | hinnan | alkuperäisen järjestyksen mukaan

[1] [2] [3] >>>

Prodigi Duo 20"

Prodigi Duo 20" | lisätiedot
Prodigi - kokonaan uudenlainen tapa ajatella suurennuslaitteista. Sama laite toimii sekä matka- että kotilaitteena. Liikkeellä ollessasi voit ottaa kannettavan laitteen mukaasi ja kun palaat kotiin, liität sen telakkaan. Kaikki matkalla ottamasi materiaali on käytettävissä suurella näytöllä samantien. Voit suurentaa kuvia tai tekstiä loistavalla laadulla tai antaa laitteen puhua tekstin ääneen.

 

4390.00 €


DaVinci suurennuslaite

DaVinci suurennuslaite | lisätiedot
DaVinci on uudentyyppinen suurennuslaite, jossa on HD-kuva, OCR sekä kolme eri kameratoimintoa samassa laitteessa. Korkealuokkaisella näyttöruudulla tekstin ja kuvien katsominen on nautinnollista. Kamera toimii normaalina lukukamerana, etäkamerana sekä suurentavana peilinä.

 

3340.00 €


TV Eye (TV ai) suurennuslaite Tv:n kanssa

TV Eye (TV ai) suurennuslaite Tv:n kanssa | lisätiedot
Uusi TV eye on kokoontaittuva suurennuslaite, jonka näyttönä toimii tavallinen TV. Laite on helppo liittää TV:oon ja se toimii älykkään SCART-liitännän avulla. Kun käynnistät sen, ilmestyy suurennuslaitteen kuva ruudulle. Kun taas sammutat sen, palaa ruudulle normaali TV:n kuva. Kuvan suurennus voidaan säätää 6 eri kokoon. Todellinen suurennus riippuu TV:n koosta.

 

550.00 €


EV Acrobat LCD 19"- suurennuslaite

EV Acrobat LCD 19"- suurennuslaite | lisätiedot
Kolme laitetta yhdessä. Osoita kamera haluamaasi suuntaan ja näet kohteen suurennettuna. Kun käännät kameran alaspäin, toimii se tekstin suurennuslaitteena. Jos taas osoitat kameran itseäsi kohti, toimii se suurentavana peilinä.

 

2730.00 €


EV Acrobat LCD 22"- suurennuslaite

EV Acrobat LCD 22"- suurennuslaite | lisätiedot
Kolme laitetta yhdessä. Osoita kamera haluamaasi suuntaan ja näet kohteen suurennettuna. Kun käännät kameran alaspäin, toimii se tekstin suurennuslaitteena. Jos taas osoitat kameran itseäsi kohti, toimii se suurentavana peilinä.

 

2970.00 €


Mini XY-pöytä Acrobatille

Mini XY-pöytä Acrobatille | lisätiedot
Kätevä liikuteltava XY-pöytä Acrobat suurennuslaitteille. Pöytä on niin ohut, että sen voi kuljettaa Acrobatin kuljetuslaukussa mukana. Se on kuitenkin valmistettu tukevasta materiaalista ja takaa vakaan käytön.

 

280.00 €


SmartView Synergy suurennuslaite

SmartView Synergy suurennuslaite | lisätiedot
Korkealaatuinen suurennuslaite, jossa voit vaihtaa tekstin ja taustan värejä tai katsoa luonnollista kuvaa. Näytön varsi säätyy helposti niin, että sinun on helppo löytää hyvä lukuasento.

Laitteen ohjaaminen on helppoa suurien näppäimien ansiosta.

 

 


Merlin 19" suurennuslaite

Merlin 19" suurennuslaite | lisätiedot
Merlin suurennuslaite on erittäin helppokäyttöinen laite, jossa on selkeät käyttökytkimet. Laitteella voidaan katsella täysvärikuvan lisäksi positiivinäyttöä, negatiivinäyttöä ja erilaisia keinoväriyhdistelmiä. Tämän ansiosta käyttäjä löytää jokaiseen tilanteeseen parhaan mahdollisen lukutilan. LCD-näyttö on 19". Vaihtoehtoina voidaan myös saada 20 ja 22":n versiot

 

2225.00 €


Merlin 22" suurennuslaite

Merlin 22" suurennuslaite | lisätiedot
Merlin suurennuslaite on erittäin helppokäyttöinen laite, jossa on selkeät käyttökytkimet. Laitteella voidaan katsella täysvärikuvan lisäksi positiivinäyttöä, negatiivinäyttöä ja erilaisia keinoväriyhdistelmiä. Tämän ansiosta käyttäjä löytää jokaiseen tilanteeseen parhaan mahdollisen lukutilan. LCD-näyttö on 19". Vaihtoehtoina voidaan myös saada 20 ja 22":n versiot

 

2475.00 €


Ohjain Merlin suurennuslaitteeseen

Ohjain Merlin suurennuslaitteeseen | lisätiedot
Tällä ohjaimella saadaan vakio Merlin varustettua ohjainlinjoilla ja verhoilla. Näiden ansiosta erilaisten materiaalien lukemista saadaan helpotettua.

Viivaimen ja verhojen sijaintia ja leveyttä voidaan säätää. Samoin voidaan valita joko vaaka- tai pystysuuntaiset verhot/ohjainlinjat

 

186.00 €


Tramsformer suurennuslaite

Tramsformer suurennuslaite | lisätiedot
Pieni, mutta tehokas suurennuslaite, jonka voit liittää tietokoneeseen. Sama laite toimii tekstin lukemisessa, kaukokatselussa ja peilinä sekä työskentelyn apuna. Laite painaa vain reilun kilon ja siihen kuuluu oma kantolaukku. Suurennus 17":n ruudulla on 2.4 - 30 kertainen.

 

2220.00 €


ZoomEx

ZoomEx | lisätiedot
Ainutlaatuinen lukulaite, joka puhuu kaiken sen tekstin paperilta, jonka laitteen alle laitetaan.

 

3075.00 €


ZoomTwix

ZoomTwix | lisätiedot
Ainutlaatuinen lukulaite, joka puhuu kaiken sen tekstin, jonka laitteen alle laitetaan. Laite on varustettu myös taulukameralla, joka helpottaa esimerkiksi opiskelussa taulun lukemista.

 

4050.00 €


MyReader 2 automaattilukuTV näytöllä

MyReader 2 automaattilukuTV näytöllä | lisätiedot
Täysin automaattinen lukuTV, joka lukee tekstin, kuten haluat. Ainutlaatuinen tuote maailmassa.

 

6300.00 €


Eye Pal Solo

Eye Pal Solo | lisätiedot
Eye Pal Solo on ainutlaatuinen tekstin lukulaite, joka muuttaa luettavan tekstin puheeksi.

Laita paperi laitteen alle ja puhe alkaa automaattisesti. Käyttö on todella yksinkertaista. Voit lukea erilaista materiaalia ja laite tunnistaa sarakkeet ja ohittaa kuvat.

 

2980.00 €


Eye Pal Reader

Eye Pal Reader | lisätiedot
Eye Pal Reader on helppokäyttöinen lukulaite, joka kulkee myös vaivattomasti mukanasi. Kun haluat lukea kirjaa, lehteä tai muuta materiaalia, Laitaluettava materiaali laitteen päälle. Hetken kuluttua laita alkaa tekstin puhumisen automaattisesti ilman yhtään näppäimen painallusta. Laite pystyy lukemaan pintäkin tekstiä tarkkuusluvun ansiosta.

 

2980.00 €


Eye Pal Ace

Eye Pal Ace | lisätiedot
Uusi käänteentekevä puhelaite monilla ominaisuuksilla. Voit kuunnella laitteella painetun tekstin selvällä puheella tai suurentaa sen näytölle. Kun kuuntelet tekstiä puheena, voit samalla seurata sitä näyttöruudulta, joka on kiinteä osa laitetta. Laitteen muotoilun ansiosta voit istua lempitulissasi kuuntelemassa tai lukemassa tekstiä. Ace muistuttaa sinua myös kaikista päivän tapahtumista.

 

2455.00 €


Pebble mini matkasuurennuslaite

Pebble mini matkasuurennuslaite | lisätiedot
Pienikokoinen Pebble mini on helppo ottaa mukaan matkalle, ravintolaan tai kauppaan. Siinä on selkeä LCD-näyttö, akku ja useita katselumahdollisuuksia. Voit lukea tekstit aidon näköisinä tai muuttaa niiden väriä, jotta erotat tekstin paremmin. Reseptit tai lääkepakkausten selosteet suurentuvat helposti nähtäviksi ruudulle.

 

250.00 €
310.00 €


Pebble elektroninen suurennuslasi

Pebble elektroninen suurennuslasi | lisätiedot
Monikäyttöinen suurennuslasi zoomilla. Lue helposti hinnat, reseptit, lääketarrat, ruokalistat, aikataulut jne.

 

620.00 €


Amigo suurennuslaite

Amigo suurennuslaite | lisätiedot
Elektroninen suurennuslaite 3,5 - 14 kertaisella suurennuksella. Laitteessa on 6,5 tuuman näyttö, josta voidaan valita eri väritiloja.

 

980.00 €
1470.00 €


[1] [2] [3] >>>

 Ostoskori

Audienta Oy, Nuijamiestentie 5 A 1. kerros, 00400 Helsinki, Finland
puh. (09) 580 3880, fax (09) 580 3484
Viimeksi päivitetty 2015-02-10 09:20:38