Valitse tekstin koko

Näkö

Näkö

Voit nähdä kaikki tuotteet vierittämällä ruutua alas. Vaihtoehtoisesti voit valita tuoteryhmän alla olevasta listasta, niin näet vain valitun tuoteryhmän tuotteet

Suurennuslaitteet (lukuTV:t)
AbiSee puhelaitteet
Kannettavat suurennuslaitteet
Ruudunsuurennusohjelma
Daisy lukulaite
Suurennuslasit

järjestä nimen | päivityksen | hinnan | alkuperäisen järjestyksen mukaan

[1] [2] [3] >>>

Prodigi Connect 12"

Prodigi Connect 12" | lisätiedot
Uusi puhuva suurennuslaite, jonka ominaisuudet antavat aivan uusia mahdollisuuksia lukemiseen. Laite on rakennettu tablettiin joka on lukutelineessä. Laite suurentaa tekstit veistenterävänä suurennuksesta riippumatta. Teksti voidaan saada puhuttua laite näyttää sen haluamallasi tavalla. langattomen etäkameran avulla voit katsella myös kauempana olevia kohteita, kuten taululle koulussa tai fläppitaululle neuvottelutilassa.

 

3701.40 €


Prodigi Connect 12 " etäkameralla

Prodigi Connect 12 " etäkameralla | lisätiedot
Prodigi Connect 12 voidaan varustaa langattomalla etäkameralla. Tällöin voidaan etäkameran kuva saada Connectin ruudulle ja helpottaa etäämpänä olevien kohteiden seuraamista ja lukemista. Kuva voidaan myös tallentaa muistiin myöhempää tarkastelua varten.

 

 


Prodigi Tabletti

Prodigi Tabletti | lisätiedot
Prodigi Tablet on täysin uudenlainen matkasuurennuslaite. Sen kuvan laatu on erinomainen korkealuokkaisen täysin digitaalisen HD kameran ansiosta. Voit tallentaa sille kuvia ja tekstejä. Laite puhuu tekstit ääneen sinulle, jos niin haluat. Voit liittää sen erikseen hankittavaan pöytätelakkaan, jolloin kaikki materiaali on käytössäsi suurella näytöllä. Telakkaa on saatavilla kahdella eri näyttökoolla: 20" ja 24".

 

1605.80 €


Prodigi Duo 20"

Prodigi Duo 20" | lisätiedot
Prodigi - kokonaan uudenlainen tapa ajatella suurennuslaitteista. Sama laite toimii sekä matka- että kotilaitteena. Liikkeellä ollessasi voit ottaa kannettavan laitteen mukaasi ja kun palaat kotiin, liität sen telakkaan. Kaikki matkalla ottamasi materiaali on käytettävissä suurella näytöllä samantien. Voit suurentaa kuvia tai tekstiä loistavalla laadulla tai antaa laitteen puhua tekstin ääneen.

 

4389.60 €


Prodigi Duo 24" | lisätiedot
Täysin sama tuote kuin Prodigi Duo 20" mutta isommalla 24 tuuman näytöllä.

 

4457.80 €


Prodigi Desktop 20"

Prodigi Desktop 20" | lisätiedot
Ainutlaaituinen Prodigi Desktop suurennuslaite, joka tekee katselusta ja kuuntelusta erityisen mukavan ja tehokkaan. Laite suurentaa tekstit ainutlaatuisen terävänä koko suurennusalueella. Voit antaa laitteen puhua sinulle tekstit vain sormen napautuksella.

 

3217.80 €


Prodigi Desktop 24" | lisätiedot
Sama tuote, kuin Prodigi Desktop, mutta isommalla 24 tuuman näyttöruudulla.

 

3403.80 €


Prodigi tabletin lukuteline

Prodigi tabletin lukuteline | lisätiedot
Tabletin lukuteline on kevytrakenteinen kokoontaittuva apuväline tabletin käyttöön. Kun laitat tabletin telineeseen, voit lukea kerralla yhden A4 sivullisen tekstiä laitteelle.

Vaikka voit tehdä saman ilman telinettä, takaa teline hyvän lukutuloksen koska laite pysyy vakaasti paikoillaan.

(Kuvan telineessä oleva tabletti ei kuulu hintaan)

 

77.87 €


DaVinci suurennuslaite

DaVinci suurennuslaite | lisätiedot
DaVinci on uudentyyppinen suurennuslaite, jossa on HD-kuva, OCR sekä kolme eri kameratoimintoa samassa laitteessa. Korkealuokkaisella näyttöruudulla tekstin ja kuvien katsominen on nautinnollista. Kamera toimii normaalina lukukamerana, etäkamerana sekä suurentavana peilinä.

 

3340.00 €


TV Eye (TV ai) suurennuslaite Tv:n kanssa

TV Eye (TV ai) suurennuslaite Tv:n kanssa | lisätiedot
Uusi TV eye on kokoontaittuva suurennuslaite, jonka näyttönä toimii tavallinen TV. Laite on helppo liittää TV:oon ja se toimii älykkään SCART-liitännän avulla. Kun käynnistät sen, ilmestyy suurennuslaitteen kuva ruudulle. Kun taas sammutat sen, palaa ruudulle normaali TV:n kuva. Kuvan suurennus voidaan säätää 6 eri kokoon. Todellinen suurennus riippuu TV:n koosta.

 

550.00 €


EV Acrobat LCD 19"- suurennuslaite

EV Acrobat LCD 19"- suurennuslaite | lisätiedot
Kolme laitetta yhdessä. Osoita kamera haluamaasi suuntaan ja näet kohteen suurennettuna. Kun käännät kameran alaspäin, toimii se tekstin suurennuslaitteena. Jos taas osoitat kameran itseäsi kohti, toimii se suurentavana peilinä.

 

2730.00 €


EV Acrobat LCD 22"- suurennuslaite

EV Acrobat LCD 22"- suurennuslaite | lisätiedot
Kolme laitetta yhdessä. Osoita kamera haluamaasi suuntaan ja näet kohteen suurennettuna. Kun käännät kameran alaspäin, toimii se tekstin suurennuslaitteena. Jos taas osoitat kameran itseäsi kohti, toimii se suurentavana peilinä.

 

2970.00 €


Mini XY-pöytä Acrobatille

Mini XY-pöytä Acrobatille | lisätiedot
Kätevä liikuteltava XY-pöytä Acrobat suurennuslaitteille. Pöytä on niin ohut, että sen voi kuljettaa Acrobatin kuljetuslaukussa mukana. Se on kuitenkin valmistettu tukevasta materiaalista ja takaa vakaan käytön.

 

280.00 €


SmartView Synergy suurennuslaite

SmartView Synergy suurennuslaite | lisätiedot
Korkealaatuinen suurennuslaite, jossa voit vaihtaa tekstin ja taustan värejä tai katsoa luonnollista kuvaa. Näytön varsi säätyy helposti niin, että sinun on helppo löytää hyvä lukuasento.

Laitteen ohjaaminen on helppoa suurien näppäimien ansiosta.

 

 


Merlin 19" suurennuslaite

Merlin 19" suurennuslaite | lisätiedot
Merlin suurennuslaite on erittäin helppokäyttöinen laite, jossa on selkeät käyttökytkimet. Laitteella voidaan katsella täysvärikuvan lisäksi positiivinäyttöä, negatiivinäyttöä ja erilaisia keinoväriyhdistelmiä. Tämän ansiosta käyttäjä löytää jokaiseen tilanteeseen parhaan mahdollisen lukutilan. LCD-näyttö on 19". Vaihtoehtoina voidaan myös saada 20 ja 22":n versiot

 

2225.00 €


Merlin 22" suurennuslaite

Merlin 22" suurennuslaite | lisätiedot
Merlin suurennuslaite on erittäin helppokäyttöinen laite, jossa on selkeät käyttökytkimet. Laitteella voidaan katsella täysvärikuvan lisäksi positiivinäyttöä, negatiivinäyttöä ja erilaisia keinoväriyhdistelmiä. Tämän ansiosta käyttäjä löytää jokaiseen tilanteeseen parhaan mahdollisen lukutilan. LCD-näyttö on 19". Vaihtoehtoina voidaan myös saada 20 ja 22":n versiot

 

2475.00 €


Ohjain Merlin suurennuslaitteeseen

Ohjain Merlin suurennuslaitteeseen | lisätiedot
Tällä ohjaimella saadaan vakio Merlin varustettua ohjainlinjoilla ja verhoilla. Näiden ansiosta erilaisten materiaalien lukemista saadaan helpotettua.

Viivaimen ja verhojen sijaintia ja leveyttä voidaan säätää. Samoin voidaan valita joko vaaka- tai pystysuuntaiset verhot/ohjainlinjat

 

186.00 €


Tramsformer suurennuslaite

Tramsformer suurennuslaite | lisätiedot
Pieni, mutta tehokas suurennuslaite, jonka voit liittää tietokoneeseen. Sama laite toimii tekstin lukemisessa, kaukokatselussa ja peilinä sekä työskentelyn apuna. Laite painaa vain reilun kilon ja siihen kuuluu oma kantolaukku. Suurennus 17":n ruudulla on 2.4 - 30 kertainen.

 

2220.00 €


ZoomEx

ZoomEx | lisätiedot
Ainutlaatuinen lukulaite, joka puhuu kaiken sen tekstin paperilta, jonka laitteen alle laitetaan.

 

3075.00 €


ZoomTwix

ZoomTwix | lisätiedot
Ainutlaatuinen lukulaite, joka puhuu kaiken sen tekstin, jonka laitteen alle laitetaan. Laite on varustettu myös taulukameralla, joka helpottaa esimerkiksi opiskelussa taulun lukemista.

 

4050.00 €


[1] [2] [3] >>>

 Ostoskori

Audienta Oy, Nuijamiestentie 5 A 1. kerros, 00400 Helsinki, Finland
puh. (09) 580 3880, fax (09) 580 3484
Viimeksi päivitetty 2016-01-26 15:28:51